Uutiset

Kirsi Kunnas on Vuoden Isovanhempi

Kirsi Kunnas on Vuoden Isovanhempi

Kuva: Valli ry[/caption]

Vuoden isovanhempi 2017 -tunnustus on myönnetty lastenkirjailija, runoilija, akateemikko Kirsi Kunnakselle.

Kunnaksen rakastettuja runoja on luettu sukupolvien ajan kodeissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Niiden äärellä on kohdannut lukematon joukko lapsia, vanhempia ja isovanhempia, sanoo toiminnanjohtaja Virpi Dufva Valli ry:stä.

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry jakaa Vuoden isovanhempi -tunnustuksen henkilölle tai taholle, joka on myönteisellä tavalla edistänyt lasten ja isovanhempien suhteita ja isovanhempien arvostusta.

Tunnus jaetaan isovanhempien päivänä, jota on juhlittu vuodesta 1985 Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton aloitteesta. Isovanhempien päivän tavoitteena on kiinnittää huomiota isovanhempien merkitykseen lapsenlapsilleen ja muille lapsille sekä isovanhempien arvostukseen koko yhteiskunnassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>