Uutiset

Riista-aidan rakentaminen on käynnistynyt Ikaalisissa

Riista-aidan rakentaminen on käynnistynyt Ikaalisissa

Ikaalisiin valtatie 3:n varteen, Patrakan ja Sikurin välille, rakennetaan 2,2 kilometrin pituinen riista-aita. Liikenneturvallisuutta parantava ja eläinonnettomuuksia vähentävä aita rakennetaan valtatien kummallekin puolelle. Maa- ja metsätalousliittymien kohdille riista-aitaan rakennetaan avattavat portit.

Ennen töiden käynnistymistä valtatien suoja-alueetta on raivattu ja siltä on poistettu puustoa. Aidan rakentaminen alkaa lähiaikoina. Riista-aitaa rakennetaan pääosin ajoradan ulkopuolelta, mutta tarvittaessa valtatie 3:lla tehdään liikennejärjestelyjä ja nopeusrajoitusta alennetaan. Riista-aidan rakennustyöt valmistuvat marraskuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>