Uutiset

Poliisin liikennevalvonta Nokialla: Salama räpsähti 135:lle puolessa tunnissa

Poliisin liikennevalvonta Nokialla: Salama räpsähti 135:lle puolessa tunnissa

Salamat välkkyivät eilen, kun poliisi suoritti liikennevalvontaa Nokialla. Paikallispoliisi valvoi kameran kanssa Nokian valtatiellä iltapäivällä puolen tunnin ajan tietyömaan kohdalla jossa on 30 km/h nopeusrajoitus. Valvonnan aikana paikan ohitti 220 autoa joista salama välähti 135:lle.

Valvonta suoritettiin poliisin omien havaintojen ja kansalaisilta tulleiden pyyntöjen perusteella. Poliisi muistuttaa että tietyömaa-alueillakin tulee noudattaa nopeusrajoituksia vaaran ja vahinkojen estämiseksi. Valvontaa alueilla tullaan suorittamaan jatkossakin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
 • Janne Mäkinen

  Tuli eilen ajettua paikan ohi,kuten joka päivä.. viimeiseen kuukauteen ei ole tapahtunut mitään kyseisellä työmaalla..Ehkä siksi ihmiset ajoivat 40-kymppiä 30-sijaan? Kun homma ei etene millään tavalla..Ja en itse saanut sakkoja..

  Vastaa
 • Bits

  Pitäisi ryhtyä soittamaan poliisille aina kun työmaarajoitukset unohtuvat paikalle turhaan.

  Vastaa
 • Autoilija

  Ajoin noin kuukausi sitten juuri tuon työmaan ohi poliisin siviiliauton perässä, ja heilläkin oli nopeutta selvästi yli 40 km/h.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>