Uutiset

Tampereen mielenosoitukset ohi

today21.10.2017

share close

Tampereen mielenosoitukset ovat ohi, tiedottaa poliisi. Poliisi on ottanut yhteensä neljä ihmistä kiinni mielenosoitusten yhteydessä.

Uusnatsien mielenosoitus oli aluksi Laukontorilla, josta mielenosoittajat siirtyivät marssien oikeustalolle. Vastamielenosoittajat kokoontuivat Keskustorille.

Vastamielenosoitusta pitäneet ryhmittymät pyrkivät hyökkäämään ns. varsinaiseen mielenosoitukseen osallistujia kohtaan mm. Hämeensillalla ja Satakunnansillalla. He heittelivät paukkupommeja toisia mielenosoittajia ja poliiseja kohti. Poliisin tietoon ei ole tullut, että kukaan olisi loúkkaantunut niistä.

Poliisi asettui ryhmittymien väliin, jotta vastamielenosoittajat eivät pääseet varsinaisiin mielenosoittajiin käsiksi. Tapahtumien vuoksi liikenne oli pysähdyksissä useita kertoja Tampereen keskustassa, ja junaliikenne oli suljettuna Poriin ja Vaasaan päin vähän aikaa, kun vastamielenosoittajia oli junaraiteilla. Yksikään juna ei kuitenkaan viivästynyt tapahtumien vuoksi.

Poliisi otti kiinni yhden henkilön pahoinpitelystä epäiltynä, yhden epäillystä vaaran aiheuttamisesta ja kaksi henkilöä poliisilakiperusteisesti rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia epäiltynä väkivaltaisena mellakkana. Tutkinta on alkuvaiheessa, ja poliisi koostaa esitutkintamateriaalia.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%