Uutiset

Mopoilija sairaalahoitoon henkilöauton ja mopon törmäyksessä

Mopoilija sairaalahoitoon henkilöauton ja mopon törmäyksessä

Valkeakoskella sattui henkilöauton ja mopon välinen kolari sunnuntai-iltana.  Kaapelintien ja Kuusistonkadun risteyksessä n. 70-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Kuusistonkatua tarkoituksenaan ylittää Kaapelintie ja jatkaa Jyräänmäen suuntaan. Risteyksessä ajoneuvot törmäsivät toisiinsa ja mopoilija päätyi törmäyksen seurauksena loukkaantuneena pientareelle.

Alustavan tiedon mukaan hänen vammansa eivät ole vakavia. Mopoilija toimitettiin Acutaan lääkärinhoitoon. Mopossa ei ollut lainkaan valoja, vaikka tapahtuma-aikaan oli pimeää ja näkyvyys vesisateen vuoksi huono. Molempia kuljettajia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>