Uutiset

Kädentaitomessut tulevat taas

Kädentaitomessut tulevat taas

Kuva: Mona Räsänen[/caption]

Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan tapahtuma Suomen Kädentaidot järjestetään jo 22. kerran 17.–19.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Sisällössä sukelletaan Suomi100-juhlavuoden inspiroimiin teemoihin ja avajaispäivänä alan osaajia palkitaan erilaisin tunnustuksin. Samaan aikaan järjestetään Nukkekoti-messut ja XXXV Valtakunnalliset Pienoisrautatiepäivät.

Suomen Kädentaidot 2017 -messujen sisällössä korostuu kotimaassa valmistus, pienyrittäjyys, yhdessä tekeminen sekä Suomen itsenäisyyden juhlavuosi. Perjantaina 17.11. messujen avajaisissa julkistetaan Vuoden Artesaani-, Vuoden Uutuustuote- sekä Taito-Finlandia-voittajat.

Taito-Finlandia 2017 -finalistit ovat hämeenlinnalainen Restaurointi Mikael Holma, rääkkyläläinen Koistinen Kantele, imatralainen kansallispukuvalmistaja Soja Murto sekä espoolainen tekstiilitaiteilija Ritva Puotila. Voittajan valitsee Finlayson Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Vuoden Artesaani 2017 -finalistit ovat kädentaitojen ohjauksen artesaaniksi valmistuva Asta Immonen Vantaalta, 3D-tulostuksen ja -mallintamisen artesaaniksi valmistuva Antti Korpi Tampereelta sekä design-tekstiiliartesaaniksi valmistuva Heli Mälkönen Salosta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>