Uutiset

Kädentaitomessut tulevat taas

today1.11.2017

share close

Kuva: Mona Räsänen[/caption]

Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan tapahtuma Suomen Kädentaidot järjestetään jo 22. kerran 17.–19.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Sisällössä sukelletaan Suomi100-juhlavuoden inspiroimiin teemoihin ja avajaispäivänä alan osaajia palkitaan erilaisin tunnustuksin. Samaan aikaan järjestetään Nukkekoti-messut ja XXXV Valtakunnalliset Pienoisrautatiepäivät.

Suomen Kädentaidot 2017 -messujen sisällössä korostuu kotimaassa valmistus, pienyrittäjyys, yhdessä tekeminen sekä Suomen itsenäisyyden juhlavuosi. Perjantaina 17.11. messujen avajaisissa julkistetaan Vuoden Artesaani-, Vuoden Uutuustuote- sekä Taito-Finlandia-voittajat.

Taito-Finlandia 2017 -finalistit ovat hämeenlinnalainen Restaurointi Mikael Holma, rääkkyläläinen Koistinen Kantele, imatralainen kansallispukuvalmistaja Soja Murto sekä espoolainen tekstiilitaiteilija Ritva Puotila. Voittajan valitsee Finlayson Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Vuoden Artesaani 2017 -finalistit ovat kädentaitojen ohjauksen artesaaniksi valmistuva Asta Immonen Vantaalta, 3D-tulostuksen ja -mallintamisen artesaaniksi valmistuva Antti Korpi Tampereelta sekä design-tekstiiliartesaaniksi valmistuva Heli Mälkönen Salosta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%