Uutiset

Poliisi pyytää vihjeitä liittyen epäiltyihin lievään vahingontekoon ja lievään pahoinpitelyyn Tampereella

Poliisi pyytää vihjeitä liittyen epäiltyihin lievään vahingontekoon ja lievään pahoinpitelyyn Tampereella

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii tapausta, jossa alakoululaisen reppu on vaurioitunut koulumatkan aikana. Koululainen on ollut tulossa kotiin Takahuhdin ala-asteelta ja matkalla hän on tavannut kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat tarttuneet kiinni häneen ja vahingoittaneet reppua ilmeisesti jollakin teräaseella.

Tapahtuma on sattunut eilen keskiviikkona 1.11 noin kello 14.00 - 14.15 koulun lähellä olevassa Sammon valtatien alittavassa kävelytunnelissa.

Epäillyt tekijät ovat nuorehkoja, hoikkia miehiä. He olivat pukeutuneet huppareihin ja toisella oli ollut kankainen urheilukassi. Miehet olivat vaikuttaneet sekavilta.

Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa lievänä vahingontekona ja lievänä pahoinpitelynä. Oppilasta ei ole vielä kuultu asiassa ja kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä poliisin tiedossa.

Poliisin tiedossa ei ole tällä hetkellä mitään sellaista, jonka perusteella voitaisiin arvioida alueella liikkumisen olevan tavanomaista vaarallisempaa.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä tai epäilyttäviä henkilöitä alueella nähneitä ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 0295 445 890 tai sähköpostilla pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>