Uutiset

Sastamalassa käsitellään vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista

today2.11.2017

share close

Sastamalan kaupunginvaltuusto käsittelee maanantaina 6.11. kokouksessaan vanhojen postitoimipaikkojen nimien paulauttamista. Viime keväänä valtuuston kokouksessa jätettiin kaksi aloitetta koskien vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Sastamala-nimi on ollut Sastamalan alueen kaikkien postitoimipaikkojen nimenä vuodesta 2009 lähtien. Valtuustoaloitteissa mainitaan mm. ratkaisun aiheuttaneen monenlaisia ongelmia esim. tavaroiden kuljetusfirmoille kuin myös kaupunginosien ja muiden lähiyhteisöjen identiteetin katoamiskehitystä pinta-alaltaan suuressa Sastamalan kaupungissa.

Valtuustoaloitteiden käsittelyä varten on pyydetty lausunnot Pirkanmaan pelastuslaitokselta, Sastamalan Yrittäjäjärjestöiltä ja elinkeinopoliittiselta neuvottelukunnalta. Lausunnoissa ei puolleta vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%