Uutiset

Sastamalassa käsitellään vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista

Sastamalassa käsitellään vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista

Sastamalan kaupunginvaltuusto käsittelee maanantaina 6.11. kokouksessaan vanhojen postitoimipaikkojen nimien paulauttamista. Viime keväänä valtuuston kokouksessa jätettiin kaksi aloitetta koskien vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Sastamala-nimi on ollut Sastamalan alueen kaikkien postitoimipaikkojen nimenä vuodesta 2009 lähtien. Valtuustoaloitteissa mainitaan mm. ratkaisun aiheuttaneen monenlaisia ongelmia esim. tavaroiden kuljetusfirmoille kuin myös kaupunginosien ja muiden lähiyhteisöjen identiteetin katoamiskehitystä pinta-alaltaan suuressa Sastamalan kaupungissa.

Valtuustoaloitteiden käsittelyä varten on pyydetty lausunnot Pirkanmaan pelastuslaitokselta, Sastamalan Yrittäjäjärjestöiltä ja elinkeinopoliittiselta neuvottelukunnalta. Lausunnoissa ei puolleta vanhojen postitoimipaikkojen nimien palauttamista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>