Uutiset

KaMa seurayhteistyöhön Pöytyän Urheilijoiden kanssa

KaMa seurayhteistyöhön Pöytyän Urheilijoiden kanssa

Kankaanpään Maila jatkaa pelaajapolkunsa kehittämiseen panostamista käynnistämällä seurayhteistyön miesten ykköspesiksessä pelaavan Pöytyän Urheilijoiden kanssa. Sopimus seurayhteistyöstä on kolmivuotinen.

Seurayhteistyö mahdollistaa pelaajien joustavan liikkumisen Kankaanpään ja Pöytyän välillä, jonka ansiosta erityisesti nuorille pelaajille pystytään tarjoamaan kehittymistä parhaiten tukeva rooli joko superpesiksessä tai ykköspesiksessä. Kaudella 2018 seurayhteistyön pääasiallisena muotona tulee olemaan kaksoisedustusmahdollisuuden hyödyntäminen ensisijaisesti Kankaanpään ja Pöytyän välisessä pelaajaliikenteessä. Kausina 2019 ja 2020 yhteistyö tulee sisältämään myös farmisopimuksen. Tulevalla kaudella 2018 KaMalla on farmisopimus Ulvilan Pesä-Veikkojen kanssa.

Edellä mainittujen yhteistyökuvioiden ohella KaMa on yhteistyössä tamperelaisen Manse PP:n kanssa ollut aktivoimassa pesäpallotoimintaa Ikaalisissa ja tulevalla kaudella KaMan junioreita tullaankin näkemään Ikaalisten Tarmon suomensarjajoukkueen riveissä.

KaMa pelaa yhden kauden 2018 superpesisotteluistaan Pöytyän Kumilan stadionilla. Otteluajankohta ja vastustaja täsmentyvät superpesiksen sarjaohjelman valmistuttua.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>