Uutiset

Poliisilta lisätietoa koululaisen reppua viiltäneestä mieskaksikosta

Poliisilta lisätietoa koululaisen reppua viiltäneestä mieskaksikosta

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereella keskiviikkona 1.11.klo 14.00 - 14.15 tapahtuneen koululaisen pahoinpitelyn ja siihen liittyvän vahingontekorikoksen tutkintaa. Tänään poliisi on kuullut lasta ja saanut tarkempaa tietoa epäillyistä. Lapsen kertomaa voidaan pitää johdonmukaisena ja uskottavana. Hän on kertonut alla olevat tuntomerkit:

- Toisella valkoinen huppari, jossa luki Nike tai Puma ja huppu oli päässä. Adidas, kolme raitaa olevat mustat verkkarihousut ja musta-valkoiset Nike lenkkarit, selässä Nike kassi. Toisella epäilyllä oli musta huppari, missä ei lukenut mitään, huppu päässä. Haisivat alkoholille ja tupakalle ja kummallakin oli kädessä pieni veitsi. Kiroilivat.

Molemmilla nuorilla on ollut kädessään jonkinlainen teräase.

Eilen poliisille on tullut vihje kahdesta noin 15-17-vuotiaasta pojasta, jotka ovat häiriköineet alueella.

Tapahtuma sattui keskiviikkona 1.11 noin kello 14.00 - 14.15 Takahuhdin ala-asteen lähellä olevassa Sammon valtatien alittavassa kävelytunnelissa.

Alueella liikkuminen ei ole tavanomaista vaarallisempaa, mutta nuorten miesten tavoittaminen on kuitenkin sekä asian selvittämisen että heidän oman elämäntilanteensa selvittämisen kannalta tärkeää. Poliisi tarvitsee lisää havaintoja, jotta heidät voidaan tunnistaa ja tavoittaa.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi, soittamalla 0295445890 tai akuutissa tilanteessa 112.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>