Uutiset

Jankan puukotuksen epäillyt olivat teräasein aseistautuneita

today6.11.2017

share close

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereella eilen tapahtuneen tapon yrityksen tutkintaa epäiltyjen ja todistajien kuulemisella, etsinnöillä ja muilla tutkintatoimenpiteillä.

Kuulusteluissa on selvinnyt, että asuntoon on hakeuduttu tarkoituksella ja molemmat epäillyt ovat olleet teräasein aseistautuneita. Asiaan ei ole saatu vielä riittävästi selvyyttä ja epäillyt on pidätetty.

Poliisi kertoo, että esitutkinta jatkuu jo mainituilla toimilla ja poliisi harkitsee vangitsemisvaatimuksen tarpeellisuutta tutkinnan edetessä. Vaatimus on esitettävä Pirkanmaan käräjäoikeuteen viimeistään keskiviikkona ennen klo 12.00.

Poliisi on saanut kyselyjä lasten kuulemisesta. Tässä tapauksessa päätöstä ei ole vielä tehty. Poliisi harkitsee lapsen kuulemista aina tapauskohtaisesti. Silloin kun tapauksesta saadaan riittävä selvyys ilman lapsen kuulemista, se jätetään suorittamatta.

Tampereella Jankan alueella puukotettiin sunnuntaina aamulla miestä asunnossa. Yksi teräaseen iskuista osui poliisin mukaan vaarallisesti miehen ylävartaloon, mutta hänellä ei ollut enää hoitotoimien jälkeen välitöntä hengenvaaraa. Epäillyt ovat syntyneet vuosina 1978 ja 1990, uhri vuonna 1979. Asunnossa oli tapahtumahetkellä kaksi pientä lasta. He eivät saaneet poliisin mukaan fyysisiä vammoja.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%