Uutiset

Poliisi tutkii asuntomurtoja Tampereella

Poliisi tutkii asuntomurtoja Tampereella

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että Tampereella, Haukiluoman kaupunginosassa, tehtiin kaksi asuntomurtoa sunnuntain, 5.11. klo 18, ja maanantain, 6.11. klo 08 välisenä aikana.

Asuntomurrot tehtiin omakotitaloihin, joista toinen on Kaarnakadulla ja toinen Silmukadulla. Asunnoista varastettiin lähinnä koruja ja toisesta asunnosta lisäksi paloturvakaappi. Molemmista omakotitalosta anastettua omaisuutta löytyi läheisen Pihkakadun päässä olevan metsikön urheilukentän tuntumasta, mutta korut jäivät kateisiin.

Omakotitalot ja omaisuuden löytöpaikka ovat parinsadan metrin etäisyydellä toisistaan. Tapahtumapaikat ovat keskellä asuinaluetta ja läheisyydessä on mm. baari ja ulkoilureittejä, joten tapauksella on oletettavasti näkijöitä.

Poliisi pitää varmana, että molemmissa asuntomurtopaikoissa on ollut yksi ja sama tekijä.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan havaintonsa joko puhelinvastaajaan, 0800 90022 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>