Uutiset

Jari Sillanpää -musikaali ensi kesänä Valkeakoskella

Jari Sillanpää -musikaali ensi kesänä Valkeakoskella

Kuva: Mikko Harma[/caption]

Valkeakoskella Apianniemessä toimiva Suomen Kesäteatteri esittää ensi kesänä musikaalin Jari Sillanpään elämästä. Elämäkerrallinen musikaali kantaa nimeä Rakkaudella merkitty. Musikaalin näyttelijät julkistetaan 20. marraskuuta.

- Jarin heittäytyminen tulkitsijaksi on ollut vertaansa vailla.  Yhteiskunnan ja ympäristön muutokset vuosikymmenien aikana eivät ole saaneet Jarin herkkyyttä kovettumaan. Hän on oma itsensä. Jari on musikaalinsa ansainnut ja saa nyt huipputiimin sitä toteuttamaan” -kertoo käsikirjoittaja-ohjaaja Heikki Paavilainen.

Aiempina kesinä Heikki Paavilaisen ohjaamana on nähty esitykset Pirkko ja Åke - Vuosisadan rakkaustarina (2010), Kuin Helminauhaa (2011), Vexi Salmen elämästä kertova Villit vuodet! (2012), Topi Sorsakosken elämään pohjautuva musikaali On Kesäyö (2013), Bollywoodin hurmiolla uudistettu sinivalkoinen Kesäillan valssi (2014), Pätkä Pääroolissa (2015) sekä viimeisimpänä Kirka – musikaali (2016).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>