Uutiset

Kangasalan epäillyt murha ja murhan yritys muuttunut kahdeksi murhaksi

Kangasalan epäillyt murha ja murhan yritys muuttunut kahdeksi murhaksi

Poliisi tutkii viime yönä Kangasalla Vatialassa palaneeseen taloon liittyviä rikosepäilyjä. Vuonna 1934 syntyneen naisen kuoleman vuoksi poliisi tutkii nyt tapahtunutta epäiltyinä kahtena murhana. Palossa kuoli myös vuonna 1954 syntynyt talossa asunut mies.

Ilmoitus palosta on tullut hätäkeskukseen klo 23.02. Suoritetuissa kuulusteluissa ja puhutuksissa on ilmennyt, että ainakaan n. klo 22.35-22.38 näkyviä liekkejä ei ole ollut havaittavissa läheiseltä tieltä.

Palopaikan läheisyydessä sijaitsevan rivitalon pihalla on ollut pysäköitynä sininen Nissan Almera henkilöauto, jonka on nähty poistuvan paikalta palon syttymisen aikoihin. Auton etupuskuri on rikki ja takapuskurin kuljettajan puoleinen kulma on ollut teipattuna kiinni autoon ns. jesarilla.

Poliisi on myöhemmin aamuyöllä ottanut kiinni vuonna 1988 syntyneen henkilön, jolla on yhteys sekä talossa asuneisiin ihmisiin että autoon. Hän on tällä hetkellä kiinniotettuna.

Poliisi pyytää tietoja kuvassa näkyvän auton liikkeistä eiliseltä illalta ja viime yöltä klo 21.00 - 03.00 väliseltä ajalta.

Tiedot voi toimittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai numeroon 0295445317

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>