Uutiset

Murto kultasepänliikkeeseen Tampereen keskustassa

today12.11.2017

share close

J.I Wahlberg – kultasepänliikkeeseen murtauduttiin Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 27 sunnuntaiaamuna kello kuuden jälkeen.

Poliisi tavoitti muutamien satojen metrien takaa-ajon jälkeen kaksi murtautujaa, jotka pakenivat liikkeestä juosten ja joilla oli mukanaan kassit, joissa oli varastettuja koruja. Koruja ehti pudota myös kadulle. Suurin osa koruista on ilmeisesti saatu poliisin haltuun.

Koiranulkoiluttaja oli tehnyt havainnon myös kolmannesta miehestä, joka oli ollut Hämeenkadun ja Näsilinnankadun kulmauksessa. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että kyseinen henkilö liittyy rikokseen.

Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaisia ja he olivat käyttäneet harmaata BMW 120d henkilöautoa, joka on Iso-Britannian kilvissä. Autosta oli Tampereella havaintoja jo aikaisemmin illan ja yön ajalta.

Rikosta tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää kolmannesta miehestä havaintoja tehnyttä koiranulkoiluttajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Myös muita asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko numeroon 0295 445 605 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%