Uutiset

Euroopan suurimmat käsityömessut viikonloppuna Tampereella

today13.11.2017

share close

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin järjestettäville Suomen Kädentaidot- ja Nukkekoti-messuille sekä lauantaista sunnuntaihin järjestettäville XXXV Valtakunnallisilla Pienoisrautatiepäiville odotetaan yli 40 000 kävijää.

Tapahtuma vilkastuttaa erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä. Alueella liikkuvia kehotetaan huomioimaan liikenneturvallisuus sekä varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon.

Messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen linjat 14 ja 34 liikennöivät normaalin aikataulun mukaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messupäivien ajan liikennöi myös ylimääräinen linja 14Y, joka ajaa linjan 14 lyhennettyä reittiä välillä Tampereen rautatieasema – Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Lähdöt rautatieasemalta ja messuilta ovat kymmenen minuutin välein. Kaikilla linjoilla on voimassa normaalit Tampereen liikennelaitoksen lippuhinnat.

Messuvieraiden käytössä on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella yhteensä 3300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintilipun hinta on 6 euroa ja lipuke tarkistetaan pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Viime vuonna käyttöön otettu etäpysäköintialue P-Linnakallio tarjoaa lähes 500 lisäpysäköintipaikkaa autoileville messukävijöille. Valaistu pysäköintialue sijaitsee Pirkkalan Linnakalliossa, noin 2 kilometrin päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta. Pysäköiminen P-Linnakalliossa on maksutonta ja paikan päältä on maksuton bussikuljetus messuille ja takaisin 15 minuutin välein.

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, jossa on vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja yli 40 000 kävijää. Tampereen Messut Oy ja Taito Pirkanmaa ry järjestävät Suomen Kädentaidot, Tampereen Messut Oy järjestää Nukkekoti-messut yhteistyössä Nukkekotiyhdistys ry:n kanssa ja Pienoisrautatiepäivät Pirkanmaan Rautatieharrastajien Kerho ry:n kanssa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%