Uutiset

Aikuisia rokotetaan influenssaa vastaan lauantaina

Aikuisia rokotetaan influenssaa vastaan lauantaina

Tampereen kaupunki järjestää lauantaina 18. marraskuuta 2017 aikuisten influenssarokotuksille omistetun päivän Hatanpään, Hervannan, Tammelakeskuksen, Tipotien sekä Oriveden terveysasemalla. Myös Omapihlaja rokottaa omia asiakkaitaan samaan aikaan Hervannan ja Kehräsaaren terveysasemalla. Rokotuksia annetaan kello 8–15.

Rokotuslauantaina paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Ajan voi varata myös etukäteen osoitteesta www.tampere.fi/influenssarokotukset . Aikoja saa myös terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023 joka päivä kello 7–22. Orivedellä ajan voi varata numeroista 03 5657 5770 arkisin kello 8–15 tai 040 133 6775 arkisin kello 11–12.

Rokotukseen on hyvä ottaa mukaan Kela-kortti. Päälle kannattaa pukea päälle vaate, jonka hihan saa helposti nostettua ylös. Rokotuksen jälkeen on syytä varautua levähtämään rokotuspaikalla 15 minuutin ajan.

Jos lauantaina ei pääse paikalle, aikuinen saa rokotuksen muuna aikana ajanvarauksella.

Tänä vuonna Tampereella ja Orivedellä on rokotettu jo 18 000 aikuista influenssaa vastaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>