Uutiset

Tampereen valtuusto hyväksyi 2018 talousarvion

Tampereen valtuusto hyväksyi 2018 talousarvion

Tampereen kaupunginvaltuusto hyväksyi ensi vuoden talousarvion lähes yksimielisesti. Talousarvio on 15,7 miljoonaa euroa alijäämäinen. Tampereen tuloveroprosentti säilyy ennallaan 19,75 prosentissa. Tampereella otetaan käyttöön hulevesimaksu ja koiraverosta luovutaan.

Työllisyyden edistämiseen ja -hoitoon aiotaan satsata merkittävästi vuonna 2018, kun työllisyydenhoidon palveluihin osoitetaan 10 miljoonaa euroa. Työllisyyttä ja kaupungin elinvoiman kasvua tuetaan myös investoinneilla, joista suuri osa, 50,6 miljoonaa euroa, osoitetaan talonrakennushankkeisiin.  Peruskoulu- ja päiväkotihankkeisiin varaudutaan vuosittain lähes 40 miljoonalla eurolla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>