Uutiset

Törkeä vahingonteko: Poliisi pyytää havaintoja liittyen Nekalan kuorma-autojen paloon

Törkeä vahingonteko: Poliisi pyytää havaintoja liittyen Nekalan kuorma-autojen paloon

Sisä-Suomen poliisi tutkii viime yönä Tampereen Nekalassa Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion toimipisteen pihalla tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista. Autot on sytytetty kaikki erikseen palamaan. Aiheutetut vahingot nousevat useisiin satoihintuhansiin euroihin.

Alueelta on n. klo yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa.

He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä/pastellivärinen takki/huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Poliisi pyytää tietoja alueella puolen yön jälkeen liikkuneesta kaksikosta. Eri valvontakameroista on havaittavissa, että Ahlmaninkadulla liikkuu useita rekka- ja kuorma-autoja puolen yön jälkeen. Kuljettajia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin havaintojen saamiseksi.

Tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295445890

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>