Uutiset

Tampereella kuorma-autojen polttoa tutkitaan ekoterrorismina – ratkaisevasta vihjeestä merkittävä palkkio

today16.11.2017

share close

Poliisi on jatkanut viime maanantain ja tiistain välisenä yönä Tampereen Nekalassa, Ahlmannintie 66 sijaitsevan Valion toimipisteen pihassa tapahtuneen törkeän vahingonteon tutkintaa. Teon yhteydessä on poltettu neljä kuorma-autoa. Kuorma-autot eivät ole Valion, vaan yksityisten yrittäjien omaisuutta.

Ekoterroristit ovat ilmoittaneet internetissä ottavansa vastuun teosta, jolla aiheutettiin useiden satojentuhansien eurojen suoranaiset aineelliset vahingot. Tämän lisäksi yrittäjille ja heidän työntekijöilleen aiheutuu huomattavia taloudellisia vaikeuksia. Poliisi pitää ilmoittautumista uskottavana ja se on tällä hetkellä päätutkintalinja.

Poliisi on julkaissut kuvan, jossa epäillyt tekijät kävelevät Kuokkamaantien suunnasta Mäntyhaantielle. He kulkevat paikalla olevan kentän läpi tulevaa väylää ja ylittävät kadun jatkaen kohti tekopaikkaa 14.11.17 klo 00.35. Epäillyt tekijät ovat poistuneet tekopaikalta n. 01.10 ja paenneet Ahlmannintietä tulosuuntaansa.

Asian selviämiseen johtavasta tiedosta on luvattu maksaa merkittävä vihjepalkkio.

Vihjeet voi soittaa numeroon 0295445890 tai toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%