Uutiset

Tampereella kuorma-autojen polttoa tutkitaan ekoterrorismina - ratkaisevasta vihjeestä merkittävä palkkio

Tampereella kuorma-autojen polttoa tutkitaan ekoterrorismina - ratkaisevasta vihjeestä merkittävä palkkio

Poliisi on jatkanut viime maanantain ja tiistain välisenä yönä Tampereen Nekalassa, Ahlmannintie 66 sijaitsevan Valion toimipisteen pihassa tapahtuneen törkeän vahingonteon tutkintaa. Teon yhteydessä on poltettu neljä kuorma-autoa. Kuorma-autot eivät ole Valion, vaan yksityisten yrittäjien omaisuutta.

Ekoterroristit ovat ilmoittaneet internetissä ottavansa vastuun teosta, jolla aiheutettiin useiden satojentuhansien eurojen suoranaiset aineelliset vahingot. Tämän lisäksi yrittäjille ja heidän työntekijöilleen aiheutuu huomattavia taloudellisia vaikeuksia. Poliisi pitää ilmoittautumista uskottavana ja se on tällä hetkellä päätutkintalinja.

Poliisi on julkaissut kuvan, jossa epäillyt tekijät kävelevät Kuokkamaantien suunnasta Mäntyhaantielle. He kulkevat paikalla olevan kentän läpi tulevaa väylää ja ylittävät kadun jatkaen kohti tekopaikkaa 14.11.17 klo 00.35. Epäillyt tekijät ovat poistuneet tekopaikalta n. 01.10 ja paenneet Ahlmannintietä tulosuuntaansa.

Asian selviämiseen johtavasta tiedosta on luvattu maksaa merkittävä vihjepalkkio.

Vihjeet voi soittaa numeroon 0295445890 tai toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>