Uutiset

Tampereelle uusi turvakoti

Tampereelle uusi turvakoti

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos on myöntänyt Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lle rahoituksen uuden turvakodin perustamiseksi Tampereelle. Uusi turvakoti aloittaa Tampereen keskustassa vuoden 2018 alkupuolella. Uuteen turvakotiin tulee 9 perhehuonetta.

Tällä hetkellä Tampereella ja Pirkanmaalla toimii vain yksi turvakoti, Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n Petsamossa sijaitseva 8 paikkainen turvakoti. Jo pelkästään tänä vuonna yli 210 asiakasta, turvakodista turvaa hakenut on jouduttu ohjaamaan toisiin turvakoteihin turvakodin ollessa lähes koko ajan täynnä. Nyt uuden turvakodin myötä yhä useampi avuntarvitsija saa apua.

Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n lapsiperheiden palveluissa palvellaan vuosittain tuhansia äitejä, isiä ja lapsia. Yhdistyksessä on töissä kaiken kaikkiaan yli 60 työntekijää.

Turvakotiin voivat tulla kaikki lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneet ikään ja sukupuoleen katsomatta. Turvakotipalvelu on asiakkaalle maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>