Uutiset

Hatanpään valtatien liikennejärjestelyihin muutos

Hatanpään valtatien liikennejärjestelyihin muutos

Tampereella Hatanpään valtatien työmaalla alkaa ensi viikolla keskisaarekkeen teko, joka vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin. Vuolteenkadun ja Suvantokadun välillä olevat Hatanpään valtatien ajokaistat siirtyvät muutostöiden takia kadun molemmille reunoille, tavanomaiseen tapaan. Muutoksen jälkeen Aleksanterinkadulta pääsee kääntymään Hatanpään valtatielle, mutta Hatanpään valtatieltä Suvantokadulle kääntyminen on edelleen estetty työmaan takia. Kaistojen siirto tapahtuu ensi viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>