Uutiset

Poliisi tiedottaa: Vilkas viikonlopun alku Tampereella

today18.11.2017

share close

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että viime yö oli poliisilla vilkasta aikaa. Muun muassa Tampereen seudulla poliisilla oli hälytystehtäviä tähän aamuun asti. Tyypillisimmät tehtävät johtuivat liiallisesta päihteiden käytöstä ja siihen liittyvästä epänormaalista käyttäytymisestä niin yksityisillä kuin yleisilläkin paikoilla. Poliisipartiot selvittivät muun muassa lukuisia pahoinpitelyitä ja nahinointeja.

Ennen ilta yhdeksää perjantai-iltana hätäkeskukseen tuli ilmoitus Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitsevan kiinteistön rikkoutuneesta lasista, joka oli aiemmin rikottu. Tekijä oli Poliisin tietojen mukaan juossut pois paikalta, mutta hän oli palannut hetken kuluttua takaisin, jolloin hänet otettiin kiinni. Alustavien selvitysten mukaan mies oli lasin rikkomisen yhteydessä päässyt käsiksi oven lukitukseen. Hän oli käynyt rapussa ja hakannut alakerrassa olevan asunnon ovea. Mies tuotiin päihtymyssäilöön.

Tampereen Linnainmaalla epäillään 27-vuotiasta miestä varkaudesta. Poliisi sai ennen iltakymmentä ilmoituksen epäillystä varkaudesta paikallisessa marketissa. Mies otettiin kiinni kassalinjojen jälkeen, ja hänen hallustaan löytyi lähes 400 euron arvosta tavaraa. Epäilty oli varustautunut anastustarkoitukseen soveltuvilla työkaluilla. Mies tuotiin poliisiasemalle päihtymyssäilöön. Hänellä oli 11 aiempia anastusrikosepäilyjä vuoden sisään.

Yhdentoista jälkeen hätäkeskukseen tuli ilmoitus mukaan Kalevassa liikkuneesta kolmen hengen seurueesta, joka oli rikkonut Kalevan kirkon sivuovesta lasin. Porukka oli jatkanut matkaa potkien tietyöaitoja kumoon. Kirkon ikkuna todettiin rikotuksi, ja sen lisäksi pihassa oli kaadettu hiekoituslaatikko. Rikosilmoitus kirjattiin vahingonteosta. Seurueeseen kuuluneita kahta nuorta miestä ja yhtä nuorta pitkähiuksista naista ei etsinnöistä huolimatta ole tavoitettu.

Puoli kahdentoista aikoihin tamperelaisesta ravintolasta otettiin kiinni 26-vuotias mies, jota epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Poliisi sai yleisöilmoituksen, että Aleksis Kiven kadulla sijaitsevassa ravintolassa on mies, jolla on ase hallussaan. Tarkastuksessa mieheltä löytyi kaasutoiminen ilmapistooli ja siihen sopivia ammuksia. Ravintolassa oli tapahtuma-aikaan paljon asiakkaita. Mies tuotiin päihtymyssäilöön.

Samoihin aikoihin Punkalaitumella poliisi pysäytti Lauttakyläntiellä pakettiautoa kuljettaneen 40-vuotiaan miehen, jota epäillään rattijuopumuksesta.

Hämeenkyrössä 22-vuotias mies käyttäytyi aggressiivisesti ruokaravintolassa. Mies heitteli käsipapereita ympäriinsä ja rikkoi ulko-oven lasin. Miestä epäillään vahingonteosta, ja hän oli tapahtuma-aikaan vahvasti päihtynyt.

Ennen kahta yöllä hätäkeskus sai ilmoituksen Hämeenkadulla sijainneesta ravintolasta, jossa oli suihkutettu kyynelkaasua. Kyynelkaasulle pahiten altistunut miesasiakas sai paikan päällä ensiapua, ja hän poistui paikalta tämän jälkeen. Kaasua suihkuttanut ravintolan asiakas oli myös poistunut, mutta hänen henkilöllisyytensä saatiin selvitettyä. 1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään pahoinpitelystä ja lievästä ampuma-aserikoksesta. Ravintolan iso sali jouduttiin tyhjentämään välikohtauksen takia, ja myös tarjoilu lopetettiin.

Samoihin aikoihin tamperelainen taksikuski vei 25-vuotiaan nuoren miehen poliisiasemalle, sillä mies oli väsähtänyt autoon taksimatkan aikana, eikä taksikuski ollut saanut häntä hereille määränpäähän saavuttaessa. Mies oli vahvasti päihtynyt, ja hän alkoi käyttäytyä poliisiasemalla aggressiivisesti. Hän ilmoitti myös, ettei aio maksaa kyytiä. Mies vastusti päihtymyssäilöön laittamistaan käsin ja jaloin vastaan haraamalla, joten lievän petoksen lisäksi hänen taksimatkansa päättymistä tutkitaan myös haitantekona virkamiehelle.

Toisaalla Tampereen Teekkarinkadulla sijaitsevassa ravintolassa 24-vuotias mies kävi kiinni järjestyksenvalvojaan, kun järjestyksenvalvoja oli poistamassa miestä ravintolasta. Miestä epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%