Uutiset

13-vuotias tyttö ryöstettiin Tampereella - poliisi kaipaa vihjeitä

13-vuotias tyttö ryöstettiin Tampereella - poliisi kaipaa vihjeitä

Sisä-Suomen poliisi tutkii Tampereella lauantaina iltapäivällä Tampereella sattunutta ryöstöä. Ryöstön kohteeksi joutui 13-vuotias tyttö.

Tyttö on kertonut poliisille kävelleensä Tahmelantien vieressä kulkevaa kävelypolkua Tahmelan kaupunginosan suuntaan kun kaksi hänelle tuntematonta henkilöä olivat kävelleet hänet takaapäin kiinni. Toinen tekijöistä oli suihkuttanut tytön kasvoille jotain sumutetta silmiin ja toinen oli ottanut tytön selässä olleen farkkurepun.

Tekijät olivat tytön mukaan poistuneet paikalta polkua pitkin Pyynikin näkötornia kohden. Tekijät saivat anastettua tytön farkkurepun, missä oli tytön JBL-merkkiset kuulokkeet ja tytön juuri aikaisemmin päivällä ostamat keltainen huppari ja collegehousut.

Tyttö kertoo havainneensa tekijät ryöstöä ennen Pirkankatu 8:n kohdalla easyFit kuntosalin kohdalla, minkä ohi hän oli kävellyt. Tytön mukaan tekijät olivat lähteneet seuraamaan häntä jalkaisin kunnes myöhemmin Tahmelassa käyneet hänen päälleen.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja mahdollisesti tekijöistä havaintoja tehneitä ilmoittamaan asiasta poliisille, joko sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimeen 0295 445317.

Ryöstö tapahtui lauantaina 18.11. noin klo 15.40 – 15.45.

Tekijöiden tuntomerkit:

- molemmat nuoria, iältään asianomistaja tyttöä vanhempia mutta ei yli 18 -vuotiaita

- toinen tekijöistä tyttö, jolla mustat hiukset, yllään valkoinen takki

- toisen tekijän sukupuolesta ei tietoa, mutta hänellä oli yllään tumma takki tai huppari, jonka huppu vedetty päähän.

Poliisi pyytää ihmisiltä havaintoja tekijöistä ja heidän liikkeistään ennen tekoa ja teon jälkeen. Erityisesti kävelyreitillä, missä he ovat seuranneet tyttöä, on todennäköisesti ihmisillä heistä havaintoja. Tekijät olivat Pirkankadulla kuntosalin kohdalla tytön mielestä seisoneet paikallaan. Ajankohta on ollut n. 15.25-15.30 aikaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>