Uutiset

Pyöräilijä menehtyi kolarissa Akaan Viialassa

Pyöräilijä menehtyi kolarissa Akaan Viialassa

Akaan Viialassa kuorma-auto törmäsi pyöräilijään keskiviikkoaamuna  kello 08.00 aikaan. Pyöräilijä menehtyi tapahtumapaikalle. Onnettomuudessa menehtyi 2001-syntynyt Akaan Viialassa asuva nuori mieshenkilö.

Onnettomuuspaikka on tien 190 ja Hämeentien risteyksen läheisyydessä. Kuorma-autoilijan ja polkupyöräilijän ajosuunnat ovat olleet Kylmäkosken suunnasta Lempäälää kohti.

Kuorma-auto on törmännyt takaapäin tien oikeassa laidassa pyöräilleeseen henkilöön. Pyöräilijä ei ole ennättänyt havaita tapahtumaa. Kuorma-autoilja kertoo havainneensa pyöräilijän vasta törmäyksen jälkeen. Päihteillä ei ole osuutta tapahtuneeseen. Pyörässä on ollut heijastimet. Tapahtuma-aikaan oli pimeää sekä tienpintana on ollut märkä, musta asfaltti.

Poliisi tutkii onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemantuottamuksena. Rikoksiin epäiltynä on kuorma-auton kuljettaja.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>