Uutiset

Tuore kertomus: Tamperelaisten hyvinvoinnin lisäämisessä on onnistuttu

Tuore kertomus: Tamperelaisten hyvinvoinnin lisäämisessä on onnistuttu

Tamperelaisten hyvinvoinnin lisäämisessä on onnistuttu monelta osin vuosina 2013–2016, kertoo kaupungin tuore hyvinvointikertomus.

Aikuisten terveys-, hyvinvointi- ja palvelututkimuksen mukaan noin 87 prosenttia työikäisisistä tamperelaisista on tyytyväisiä asuinalueensa olosuhteisiin, koko Suomen keskiarvo on kaksi prosenttiyksikköä matalampi. Tamperelaisten mahdollisuudet osallistua palvelujen kehittämiseen ovat parantuneet uusien osallistumistapojen ja esimerkiksi erilaisten asiakas- ja toriraatien perustamisen myötä.

Haasteitakin Tampereella on. Vaikka työttömyyden kasvu on taittumassa, se on silti edelleen korkealla tasolla. Erityisesti nuoria työttömiä oli kertomuksen tarkastelujaksolla paljon.

Pirkanmaan eilen julkaistun tuoreimman työllisyyskatsauksen perusteella työllisyyden kehitys on jatkunut hyvään suuntaan. Työttömyys oli lokakuussa jokaisessa kohderyhmässä alemmalla tasolla kuin vuosi sitten.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>