Uutiset

Tyrvään Pappila julkisti kevään ohjelmaansa

Tyrvään Pappila julkisti kevään ohjelmaansa

Omistajapariskunta Jarmo ja Kirsi-Marja Nieminen (Kuva: Tyrvään Pappila)

Viime kuussa Sastamalassa avautunut tapahtumatalo Tyrvään Pappila on julkistanut kevään ohjelmistoaan.

Tammikuussa juhlasalissa esitetään Veli-Pekka Bäckmanin säveltämä Kuusi ja Kataja –kamariooppera. Helmikuussa Sanna Majanlahti ja Tomi Pelli esittävät lämminhenkisiä runoja ja musiikkia. Ystävänpäivänä Pappilassa kuullaan kauneimpia rakkauslauluja, taiteilijapariskunta Elina ja Niko Tiaisen esittämänä ja kevään aikana keskustellaan suomalaisesta kulttuurista.

Ohjelmatarjonnan lisäksi Tyrvään Pappilassa panostetaan keväällä myös ruokakulttuuriin, kun luvassa on mm. sushi-kursseja. Tapahtumatalossa on muutenkin tarjolla erilaisia makuja, kun illallisten teemat vievät Aasiaan, Afrikkaan ja latinalaiseen Amerikkaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>