Uutiset

Ensimmäinen Miniteatterikesä Mäntässä -tapahtuma onnistui

today23.11.2017

share close

Tampereen Teatterikesän ja Serlachius-museoiden yhteistyössä järjestämä Miniteatterikesä Mäntässä -tapahtuma 15.–19. marraskuuta onnistui erinomaisesti ja keräsi hyvin yleisöä.

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä tapahtumassa oli kuusi esitystä, jotka keräsivät yhteensä lähes 500 katsojaa. Katsomoiden täyttöaste oli 87 prosenttia. Loppuunmyytyjä näytöksiä olivat Juha Hurmeen Puupää-esitys sekä Kati Outisen monologi Niin kauas kuin omat siivet kantaa. Viikonlopun aikana museoissa vieraili yli 700 kävijää.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tapahtuman kävijämäärään ja sen lämminhenkiseen tunnelmaan. Saimme erityiskiitosta siitä, että näin sateisena ja pimeänä vuodenaikana tarjoamme katsojille puhuttelevia ja vahvoja esityksiä, viihdyttäviä musiikkinumeroita ja riemullista tanssia, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl.

Tampereen Teatterikesän ja Serlachius-museoiden suunnitelmissa on järjestää tapahtuma myös tulevaisuudessa. Tavoitteena on jatkaa Miniteatterikesää Mänttä-Vilppulan syksyssä – mahdollisesti jopa vuosittain.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%