Uutiset

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja 13-vuotiaan tytön ryöstäjistä

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja 13-vuotiaan tytön ryöstäjistä

Sisä-Suomen poliisi jatkaa Tampereella lauantaina 18.11 n. klo 15.40-15.45 aikaan tapahtunutta 13 -vuotiaan tytön ryöstön tutkintaa. Ryöstö tapahtui Tahmenlantien vieressä kulkevalla polulla Pispalanharjun ja Tahmelankadun välissä.

Tekijät lähtivät seuraamaan Pinninkadulta jalkaisin liikkeellä olevaa tyttöä ja seuraten häntä aina Pyynikinharjulle saakka, missä tekijät sumuttivat tytön kasvoille jotain sumutetta ja anastivat tytön repun.

Tekijöiden henkilöllisyys on edelleen selvittämättä ja poliisi pyytää edelleen ihmisiltä tietoa tai havaintoja tekijöistä ja heidän liikkeistään.

Poliisi on julkaissut valvontakameran kuvan kahdesta tekijästä. Tekijät ovat tallentuneet valvontakameraan Puutarhakadulla Pyynikin uimahallin takana n. klo 15.30 aikaan.

Tekijöiden tuntomerkit:

  • molemmat nuoria, iältään asianomistaja tyttöä vanhempia mutta ei yli 18 -vuotiaita
  • toinen tekijöistä tyttö, jolla mustat hiukset, yllään valkoinen takki
  • toisen tekijän sukupuolesta ei tietoa, mutta hänellä oli yllään tumma takki tai huppari, jonka huppu vedetty päähän.

Tiedot voi ilmoittaa poliisille joko sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 445317.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>