Uutiset

Popeda Ratinaan elokuussa

Popeda Ratinaan elokuussa

Kuva: Lars Johnson[/caption]

Tänä vuonna 40-vuotisjuhliaan viettävä Popeda esiintyy elokuussa Ratinan stadionilla. Konsertti pidetään 4.8.2018 ja lipunmyynti alkaa 1.12.2017.

Konsertissa on luvassa mittava hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä. Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi.

- Tärkeintä on kuitenkin Popeda ja rokki. Kaikki muu on rekvisiittaa, yhtye kommentoi.

Yhtye juhlii parhaillaan 40-vuotisjuhlavuottaan, johon ovat tähän mennessä sisältyneet lukuisien keikkojen lisäksi albumi- ja kirjajulkaisut. Tulevana viikonloppuna bändi nousee myös loppuunmyydyn Hartwall Arenan estradille. Juhlat huipentuvat Ratinan stadionille elokuussa. Ennen stadionkonserttia Popeda pitää koko kevään mittaisen keikkatauon.

Popedan tiedotustilaisuus stadionkonsertista on parhaillaan käynnissä Näsinneulassa. Tunnelmia tilaisuudesta luvassa iltapäivälähetyksessä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>