Uutiset

Sorjosen toinen kausi on kuvattu – Ville Virtanen: parempi kuin ensimmäinen kausi

today25.11.2017

share close

Teatterista, televisiosta sekä valkokankaalta tuttu näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja Ville Virtanen sekä lukuisia hittejä säveltänyt ja sanoittanut (mm. Sakari Kuosmasen esittämä Pieni sydän ja Samuli Edelmannin laulama Kaikki tahtoo) Samuli Laiho vierailivat SUN Radiossa lauantaina.

Miehet esiintyvät yhdessä Minttu Mustakallion kanssa lauantai-iltana 25.11. Tampere-talon Pienessä salissa Minttu sekä Ville -improvisaatioshowssa; Virtanen ja Mustakallio näyttelevät, Laiho vastaa musiikista.

Yli 2000 improvisaatiokeikkaa vuosikymmenten varrella yhdessä tehneet Laiho ja Virtanen kertoivat Valtteri Kujansuun haastattelussa paitsi illan esiintymisestään, niin myös muista vireillä olevista töistään.

Ulkomaita myöden mainetta niittäneen Sorjonen-sarjan toinen kausi on saatu kuvattua, kertoi Venla-palkintoja kahmineessa tv-sarjassa myös pääroolistaan Venlan pokannut Virtanen.

Lappeenrantaan sijoittuvasta Sorjosesta  tehdään myös lähes varmasti jo kolmas kausi. Rikosdraaman aiempiakin kausia ostanut kansainvälinen suoratoistojätti Netflix on Virtasen mukaan ostanut oikeudet myös sarjan kolmanteen kauteen. Suosittu sarja tullaan pääosanesittäjän mukaan näkemään myös YLEllä. Nykyisin Ruotsissa asuva Virtanen suuntaa lähiaikoina kotiaan kohti Anna Odellin ohjaaman elokuvan kuvauksiin, jossa hän näyttelee yhdessä mm. Mikael Persbrandtin kanssa.

Japanin listaykkösiäkin urallaan säveltänyt Laiho on pitänyt oman studiomusiikin tekemisestä pientä taukoa, mutta tamperelaislähtöinen muusikko on tuottanut ahkerasti musiikkia mm. teatteriin.  Laihon osin omakohtaisiin kokemuksiin kansainvälisestä musiikkimaailmasta pohjautuva esikoisromaani ”Topliner” ilmestyy vuoden 2018 alussa.

Ville Virtanen ja Samuli Laiho haastattelussa:

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%