Uutiset

Prisma Kaleva auki joulunaikaan 24/7

today27.11.2017 1

share close

Prisma Kaleva pitää ovensa auki 24 tuntia vuorokaudessa 15. joulukuuta alkaen, aina jouluaattoon asti. Osuuskauppa haluaa näin tarjota asiakkaille normaalia enemmän valinnanvaraa sen suhteen, milloin he haluavat ja ehtivät käydä ostoksilla.

Myös kaupan henkilökuntaa on kuultu ennen päätöstä 24h-aukiolosta.

– Olemme kysyneet henkilökunnaltamme halukkuutta työskennellä poikkeusvuoroissa ja näiden vuorojen työvuorosuunnittelu perustuu vapaaehtoisuuteen. Innokkaita yötyöskentelyyn löytyi paljon, kertoo Prisma Kalevan toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Mäki.

Valtakunnallisesti Prisma Kalevan lisäksi kahdeksan muutakin Prismaa testaa ympärivuorokautista aukioloa. Pirkanmaalla muita 24/7 palvelevia yksiköitä ei ole, mutta Nokian, Lielahden ja Ideaparkin Prismat palvelevat jouluna laajennetuin aukioloajoin. Nokian ja Lielahden yksiköt palvelevat 15.–23. joulukuuta joka päivä kello 24:een saakka ja jouluaattonakin kello 8–16. Prisma Ideaparkissa puolestaan viikonlopun aukioloajat ovat vuoden loppuun asti poikkeuksellisesti 9–21 (la) sekä 11–19 (su).

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%