Uutiset

Prisma Kaleva auki joulunaikaan 24/7

Prisma Kaleva auki joulunaikaan 24/7

Prisma Kaleva pitää ovensa auki 24 tuntia vuorokaudessa 15. joulukuuta alkaen, aina jouluaattoon asti. Osuuskauppa haluaa näin tarjota asiakkaille normaalia enemmän valinnanvaraa sen suhteen, milloin he haluavat ja ehtivät käydä ostoksilla.

Myös kaupan henkilökuntaa on kuultu ennen päätöstä 24h-aukiolosta.

– Olemme kysyneet henkilökunnaltamme halukkuutta työskennellä poikkeusvuoroissa ja näiden vuorojen työvuorosuunnittelu perustuu vapaaehtoisuuteen. Innokkaita yötyöskentelyyn löytyi paljon, kertoo Prisma Kalevan toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Mäki.

Valtakunnallisesti Prisma Kalevan lisäksi kahdeksan muutakin Prismaa testaa ympärivuorokautista aukioloa. Pirkanmaalla muita 24/7 palvelevia yksiköitä ei ole, mutta Nokian, Lielahden ja Ideaparkin Prismat palvelevat jouluna laajennetuin aukioloajoin. Nokian ja Lielahden yksiköt palvelevat 15.–23. joulukuuta joka päivä kello 24:een saakka ja jouluaattonakin kello 8–16. Prisma Ideaparkissa puolestaan viikonlopun aukioloajat ovat vuoden loppuun asti poikkeuksellisesti 9–21 (la) sekä 11–19 (su).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>