Uutiset

Suomalaiset heikosti varautuneita tulipaloihin

Suomalaiset heikosti varautuneita tulipaloihin

Suomalaiset ovat varautuneet kodin tulipaloon ruotsalaisia ja norjalaisia huomattavasti heikommin. Tuoreen tutkimuksen mukaan vain alle 40 prosentissa suomalaiskodeista on varauduttu kodin tulipaloon sammuttimella.

Norjalaiskodeista lähes kaikki on varustettu vähintään yhdellä palosammuttimella ja Ruotsalaiskodeista samaan yltää selvästi yli puolet. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä toivotaan, että suomalaiset varautuisivat tulipaloihin paremmin. Tällä viikolla vietetään paloturvallisuusviikkoa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>