Uutiset

Ruutanan päiväkodissa aletaan toimiin sisäilman parantamiseksi

Ruutanan päiväkodissa aletaan toimiin sisäilman parantamiseksi

Ruutanan päiväkodin sisäilmaolosuhteita aletaan parantaa. Päiväkodissa tehdyn kuntoarvion mukaan vanhassa osassa on rakenteita, joissa on vaurioitumisriski. Rakenneavauksissa on todettu mikrobiperäistä hajua ja kuivuneita kosteusvauriojälkiä sekä ilmavuotoja, jolloin epäpuhtauksien kulkeutuminen sisäilmaan on todennäköistä.

Rakennuksen ilmanvaihto on tällä hetkellä käyttäjämäärään nähden riittämätön. Kangasalan tekninen keskus on aloittanut sisäilmaa parantavien teknisten toimenpiteiden suunnittelun. Korjaavia toimenpiteitä toteutetaan mahdollisimman pian.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>