Uutiset

Särkänniemi tuo viihdekeskuksen Ideaparkkiin

Särkänniemi tuo viihdekeskuksen Ideaparkkiin

Keväällä 2018 Lempäälän Ideaparkissa avataan uusi viihdekeskus, Zones by Särkänniemi. Viihdekeskus yhdistää saman katon alle useita eri vapaa-ajanviettotapoja, jossa yhdistyvät huvipuistojen, sisäaktiviteettipuistojen sekä elämyskohteiden parhaat puolet. Eri alueista, ”zoneista”, voi jokainen voi valita omaan aikatauluunsa, budjettiinsa ja tunnelmaansa sopivan kokonaisuuden.

Uuden konseptin takana on FunZones Oy, jonka pääomistajana on Tampereen Särkänniemi Oy. FunZones Oy on Tampereen Särkänniemi Oy:n ensimmäinen tytäryhtiö.

Keväällä 2018 avautuvan Zones by Särkänniemen suunnittelu on aloitettu, ja se tulee sijoittumaan Ideaparkin toiseen kerrokseen Funparkilta vapautuviin tiloihin. FunZones Oy:n johtajaksi on nimitetty FM Maria Eskelinen, joka aloittanut yrityksen palveluksessa 1.11.2017. Eskelinen siirtyy tehtävään Särkänniemestä, jossa hän on toiminut toiminnan kehittämiseen liittyvien konseptien suunnittelussa.

Asiakkaat voivat osallistua suunnitteluun Zones by Särkänniemen Facebook-sivuilla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>