Uutiset

Kahdeksan tuomittiin postilaatikkohuijauksista Pirkanmaalla

Kahdeksan tuomittiin postilaatikkohuijauksista Pirkanmaalla

Pirkanmaan käräjäoikeus on jakanut tuomioita rikosvyyhdistä, jossa Nokialla ja Ylöjärvellä varastettiin kirjeitä postilaatikoista talvella 2015–2016. Varastettuihin laskuihin vaihdettiin vääriä tilinumeroita ja ne ohjattiin alkuperäisille vastaanottajille. Maksetut rahat ohjautuivat rahanpesusta syytettyjen tileille.

Varkaudesta, väärennyksestä, petoksista ja muista rikoksista tuomittiin kaksi 24-vuotiasta miestä, joista toinen sai puolitoista vuotta ehdollista vankeutta ja toinen 80 päivää ehdotonta vankeutta. 22-vuotias nainen sai kolme kuukautta ehdollista vankeutta rahanpesusta ja petoksista. Viidelle jaettiin lyhyempiä tuomioita rahanpesusta.

Syyttäjä vaati pääsyytetyille ehdotonta vankeutta. Oikeus päätyi hylkäämään osan syytteistä.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>