Uutiset

Akaalainen mies menehtyi raideliikenneonnettomuudessa Valkeakoskella

today2.12.2017

share close

Akaalainen mies menehtyi eilen perjantaina puolen päivän jälkeen sattuneessa raideliikenneonnettomuudessa Valkeakosken Tarttilan kylässä.  Poliisin lauantaina antamien tietojen mukaan mies oli ollut ylittämässä rataa ympäristössä oleviin maa- tai metsätöihin liittyen.

Junankuljettajan tietojen mukaan menehtynyt ratatyöntekijä ei ollut huomannut takanaan tullutta sähköjunaa vaan hän oli seurannut ainoastaan Pendolino-junaa, joka oli tullut hänen edestään. Mieheen törmännyt sähköjuna oli tullut pohjoisesta päin. Poliisi jatkaa onnettomuuden selvitystyötä.

Juttua muokattu 2.12 klo 11.19: Lisätty Poliisin antamat uudet korjatut tiedot siitä, että onnettomuudessa kuollut mies ei ollut raideliikenteeseen tai radan kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä rata-alueella.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%