Uutiset

Akaalainen mies menehtyi raideliikenneonnettomuudessa Valkeakoskella

Akaalainen mies menehtyi raideliikenneonnettomuudessa Valkeakoskella

Akaalainen mies menehtyi eilen perjantaina puolen päivän jälkeen sattuneessa raideliikenneonnettomuudessa Valkeakosken Tarttilan kylässä.  Poliisin lauantaina antamien tietojen mukaan mies oli ollut ylittämässä rataa ympäristössä oleviin maa- tai metsätöihin liittyen.

Junankuljettajan tietojen mukaan menehtynyt ratatyöntekijä ei ollut huomannut takanaan tullutta sähköjunaa vaan hän oli seurannut ainoastaan Pendolino-junaa, joka oli tullut hänen edestään. Mieheen törmännyt sähköjuna oli tullut pohjoisesta päin. Poliisi jatkaa onnettomuuden selvitystyötä.

Juttua muokattu 2.12 klo 11.19: Lisätty Poliisin antamat uudet korjatut tiedot siitä, että onnettomuudessa kuollut mies ei ollut raideliikenteeseen tai radan kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä rata-alueella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>