Uutiset

Valtatie 12 puuttuvista tiemerkinnöistä varoitetaan Kangasalla

Valtatie 12 puuttuvista tiemerkinnöistä varoitetaan Kangasalla

Pirkanmaan ELY-keskus varoittaa tienkäyttäjiä valtatie 12:n puutteellisista tiemerkinnöistä Lentolan ja Huutijärven välisellä tieosuudella.

Sadekelien vuoksi Lentola-Huutijärvi -tieosuuden keski- ja sulkuviivoja ei ole voitu toteuttaa päällystämisen jälkeen, mutta valtatien ajosuunnat on erotettu toisistaan täristävällä jyrsinnällä. Nopeusrajoitus on alennettu 80 kilometriin tunnissa.

Valtatie 12 puuttuvista tiemerkinnöistä varoittavat liikennemerkit asennetaan Lentola-Huutijärvi-osuudelle itsenäisyyspäiväviikolla. Varoitusmerkit ovat kohteessa siihen saakka, kunnes keskikaistamerkinnät on saatu valmiiksi.

Valtatie 12 päällystettiin Lentolan ja Huutijärven väliseltä osuudelta loppusyksystä. Tieosuuden nyt vielä puutteelliset keskikaistamerkinnät valmistuvat ennen talven tuloa, jos loppuvuoden sää- ja keliolosuhteet sen suinkin sallivat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>