Uutiset

Lumiravit tuovat hevoset Ideaparkkiin maaliskuussa

today8.12.2017

share close

Koko perheen ilmaistapahtuma Lumiravit tuo hevoset ainutlaatuisella tavalla Lempäälän Ideaparkiin 10. – 11.3.2018.

Suomen Hippos, Ideapark, Teivon ravirata ja Veikkaus toteuttavat yhteistyössä elämyksellisen viikonlopun, jonka aikana kävijät voivat kokea ravihevosten vauhdin ja jännityksen suoranajoissa sekä hevosten tuomat elämykset ja shoppailupäivän kauppakeskuksessa.

-Me Ideaparkissa haluamme olla elämyskeskus ja järjestää isoja, ihmisiä liikuttavia tapahtumia. Kun tällainen mahdollisuus avautui, halusimme siihen tietenkin tarttua ja tuoda hevoset Ideaparkiin. Kyseessä on vuoden 2018 suurin tapahtumamme, ja odotamme paikalle vähintään 10 000 lisäasiakasta molempina tapahtumapäivinä”, kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola Ideaparkista kertoo tiedotteessa.

Lumiravien suoralla ravihevoset kilpailevat sekä lauantaina 10.3. että sunnuntaina 11.3. niin kärrylähdöissä kuin raviratsastuksessakin pareittain uloslyöntiajoina. Kilpailumatka tulee olemaan noin 250 metriä suoralla.

Mukana täydessä ravissa ovat myös ravinuorten sympaattiset vauhtiveikot, shetlanninponit. Viikonlopun aikana Ideaparkin alueella nähdään ravisuoran kilpailuiden lisäksi hevosalaa moninaisuudessaan sekä koetaan hevosten elämyksiä.

Lumiravien monté- ja kärrylähdöt tulevat olemaan Veikkauksen vedonlyönnin kohteina. Pelimuodoista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%