Uutiset

Poliisi seurasi jälkiä lumessa - murtomiehet kiinni Nokialla ja Pirkkalassa

Poliisi seurasi jälkiä lumessa - murtomiehet kiinni Nokialla ja Pirkkalassa

Teollisuushallissa liikkui varkaita viime yönä Tampereella. Pihtisulunkadulla sijaitsevassa teollisuushallissa havaittiin että peltihallin seinään oli tehty reikä ja siitä menty sisään. Hallissa oli kahteen isoon kassiin kerätty kuparia, mutta tekijät olivat lähteneet karkuun.

Poliisi pystyi seuraamaan murtomiesten jälkiä lumessa. Yksi tekijöistä saatiin kiinni Nokialta Välimaan alueelta ja toinen Pirkkalasata Anian rantatien tuntumasta. Ulkomaalaistaustaiset miehet otettiin kiinni ja vietiin Tampereen poliisivankilaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>