Uutiset

Auto päin puuta Nokialla -kuljettaja loukkaantui vakavasti

Auto päin puuta Nokialla -kuljettaja loukkaantui vakavasti

Tieliikenteessä on vuorokauden sisään sattunut lukuisia kolareita Pirkanmaalla. Yksi vakavammista onnettomuuksista tapahtui Nokialla, kun nuoren miehen kuljettama auto suistui ojaan ja törmäsi puuhun tiellä 12.

Onnettomuudessa henkilöauto lähti heittelehtimään ohitustilanteessa ja päätyi ajosuunnassa vastakkaiselle puolelle ojaan. Onnettomuus sattui Nokian ja Sastamalan rajalla hiukan ennen puoltapäivää lauantaina. Mies kuljetettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>