Uutiset

Poliisi varoittaa lompakkovarkaista

today10.12.2017

share close

Sisä-Suomen poliisi epäilee kolmen, ilmeisesti Etelä-Euroopasta kotoisin olevan, miehen syyllistyneen useisiin lompakkovarkauksiin Tampereen seudulla.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on sarjoitettu samoille rikoksentekijöille ainakin viisi lompakkovarkautta tai niiden yritystä, aikavälille keskiviikko 6.12. – lauantai 9.12.2017.  Lompakot ovat olleet rollaattorin etukorissa, käsilaukuissa ja takin etutaskussa.

Alustavien tietojen perusteella lompakkovarkaita on kolme ja he ovat mitä ilmeisimmin Etelä-Euroopasta. Kahden rikoksesta epäillyn kuvat poliisi julkisti sunnuntaina. Lompakkovarkaat ovat saaneet rahaa muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Lisäksi varkaille on päätynyt pankki-, luotto- ja henkilöllisyyskortteja, joita saatetaan käyttää petoksien tekemisiin.

Poliisin mukaan on mahdollista, että kyseiset lompakkovarkaat ovat liikkuneet muuallakin Suomessa tekemässä vastaavia varkauksia tai niiden yrityksiä.

Mikäli tekijät havaitaan jossain tai epäillään juuri tapahtunutta lompakkovarkautta, tulee asiasta soittaa hätäkeskukseen, numeroon 112.

Rikoksista tai henkilöiden oleskelusta jotain tietäviä pyydetään välittämään vihjeet joko soittamalla numeroon 0800 90022 (vastaaja) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Poliisi muistuttaa ihmisiä, etteivät pidä lompakoita avonaisissa kasseissa, taskuissa tai ostoskärryissä. Varkaat ovat taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja ja takin taskuja.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%