Uutiset

Ilveksen Suomi 100 -juhlapaitojen huutokauppa keräsi lähes 40 000 euroa

Ilveksen Suomi 100 -juhlapaitojen huutokauppa keräsi lähes 40 000 euroa

Kuva: Ilves[/caption]

Ilveksen tiistaina 5.12.2017 Lukko-ottelussa käyttämät Suomi 100 -pelipaidat huutokaupattiin huuto.net-verkkopalvelussa viikonvaihteessa. Ilves pelasi koko ottelun poikkeuksellisesti sinivalkoisella Suomi 100 -juhlapaidalla ja -peliasulla.

Huutokaupattujen juhlapelipaitojen kokonaispotiksi tuli 38 708 euroa. Korkeimman summan keräsi odotetusti Eemeli Suomen 100-numeroinen pelipaita, josta huudettiin muhkeat 7000 euroa. Kyseisestä summasta jää lahjoitettavaksi 5645,16 euroa arvonlisäveron jälkeen Ilves ry:n hallinnoimalle Raipe-rahastolle. Rahasto tukee vähävaraisia perheitä ja heidän lapsiaan jääkiekkoharrastuksessa. Summa lahjoitetaan Ilves ry:lle Ilves–TPS-ottelussa perjantaina 15.12.

Toiseksi korkeimman huutosumman keräsi Sami Sandellin juhlapaita, jonka hinta nousi 5000 euroon. Kolmanneksi suurin oli Otto Koivulan paidasta huudettu 3210 euroa.

Kullekin Ilves-pelaajalle valmistettiin kolme juhlapelipaitaa. Yksi paidoista huutokaupattiin, yhden Ilves-Hockey Oy lahjoitti pelaajalle ja yksi jäi seuran arkistoihin. Yksi Eemeli Suomen käyttämistä 100-pelinumerollisista paidoista lahjoitetaan puolestaan Suomen Jääkiekkomuseon kokoelmiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>