Uutiset

Poliisi kaipaa havaintoja yliajosta

Poliisi kaipaa havaintoja yliajosta

Yliajon tapahtumapaikka[/caption]

Sisä-Suomen poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Tampereella Pispalan valtatiellä keskiviikkona tapahtuneesta yliajosta.

Tampereen Epilässä, keskiviikkona 13.12.2017 kello 17.17, Pispalan valtatie 136 kohdalla henkilöauto törmäsi katua ylittäneeseen naiseen. Nainen ei ylittänyt katua suojatien kohdalta, vaan muutaman kymmenen metrin etäisyydellä "Winterin mutkan" suuntaan.

Musta henkilöauto oli lähtenyt viereisen talon pihasta, kääntynyt Winterin mutkan suuntaan ja törmännyt tällöin jalankulkijaan. Nopeus ei ilmeisesti ollut suuri, mutta jalankulkija loukkaantui useista kehon kohdista.

Ajoneuvon kuljettaja jäi onnettomuuspaikalle ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Naisjalankulkija on hieman yli 60-vuotias ja ajoneuvon kuljettaja yli 80-vuotias. Tapahtuma-aikana oli pimeää, katuosuus oli hyvin valaistu ja katualue luminen.

Poliisi pyytää tapahtumasta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä poliisiin joko soittamalla numeroon 0800 90022 tai sähköisesti vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>