Uutiset

Joulukuusikauppa alkaa tänään

Joulukuusikauppa alkaa tänään

Joulukuusikauppa alkaa monin paikoin tänään.  Tampereella joulukuusia myydään toreilla tästä päivästä jouluaattoon saakka. Myyntipaikat ovat pääsääntöisesti Tammelantorilla. Myyntiä on myös Laukontorilla sekä muutamilla muilla kaupungin omistamilla alueilla.

Joulukuusia saa myydä arkisin aamukuudesta iltakuuteen. Sunnuntaina kahdeksasta kuuteen ja aattona kello 6–12.  Tammelantori on avoinna myös sunnuntaina jolloin myyntipaikka torilla on kuusenmyyntipaikkoja lukuun ottamatta maksuton.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>