Uutiset

Kävijäennätyksensä tehnyt Vapriikki antaa joululahjan

Kävijäennätyksensä tehnyt Vapriikki antaa joululahjan

Tampereen museokeskus Vapriikki teki tiistaina 12.12. kävijäennätyksen. Iltapäivän tunteina sisään astui museokeskuksen vuoden 200 000:s asiakas. Edellinen kävijäennätys oli vuodelta 2013, jolloin Vapriikissa vieraili 188 527 kävijää.Näyttelyvuosi on vetänyt asiakkaita etenkin uuden Pelimuseon myötä sekä Kielletty kaupunki-, Birckala 1017- ja Kadonneet kaunottaret- näyttelyillä. Vapriikki sulkeutuu jouluksi.

Museokeskus on kiinni perjantaista 22.12. kello 16 asti ja avaa ovensa seuraavan kerran vasta keskiviikkona 27.12. Vapriikki tarjoaa joulunajan lahjana asiakkailleen maksuttoman sisäänpääsyn näyttelyihin ke–to 27.–28.12.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>