Uutiset

Messut toivat Tampereen seudulle jättitulot

Messut toivat Tampereen seudulle jättitulot

Messut ja tapahtumat toivat tänä vuonna 89,8 miljoonaa euroa tuloa Tampereelle ja Pirkanmaalle. Tampereen Messut -konsernin liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin 1,5 miljoonaa euroa.

Kasvua viime vuoteen verrattuna saavutettiin 35 prosenttia. Tampereen Messut järjesti tänä vuonna 19 messutapahtumaa, joista 11 kuluttajille ja kahdeksan ammattilaisille. Ensi vuonna ohjelmassa on 22 messutapahtumaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>