Uutiset

Tuhat työntekijää PSHP:n palvelukseen - Hatanpään sairaala ja TAYS yhdistyvät

Tuhat työntekijää PSHP:n palvelukseen - Hatanpään sairaala ja TAYS yhdistyvät

Hatanpään sairaala ja Tays yhdistyvät vuoden alussa. Pirkanmaan koko julkinen erikoissairaanhoito on siitä lähtien Taysin toimintaa. Muutoksen myötä noin tuhat erikoissairaanhoidon työntekijää siirtyy sairaanhoitopiirin palvelukseen.

Sairaala- ja kuntoutuspalveluista Tampereen kaupungille jäävät Oriveden terveyskeskuksen vuodeosastopalvelut, Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian palvelut ja Rauhaniemen sairaalan kuntoutuspalvelut.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>