Uutiset

Pirkkalan ruokapalvelu on aloittamassa lähituottajien raaka-aineista valmistetun järvikalapyörykän tarjoilun

Pirkkalan ruokapalvelu on aloittamassa lähituottajien raaka-aineista valmistetun järvikalapyörykän tarjoilun

Pirkkalan ruokapalvelun toimipisteissä tarjotaan ensi vuoden alusta lähituottajien tuoreista raaka-aineista valmistettua järvikalapyörykkää. Pirkkalan kunta kertoo kotisivuillaan, että kunnan ruokapalveluissa on jo pitkään mietitty, miten pystyttäisiin tarjoamaan päiväkotilapsille ja koululaisille kotimaista kalaa.

Yhteistyökumppaniksi on valikoitunut pirkkalalainen Elintarviketukku Rikainen, jonka kanssa kunta on kehitellyt uutta tuotetta jo alkusyksystä lähtien. Järvikalapyörykän valmistuksessa on käytetty sulkavaa, särkeä ja lahnaa. Pyörykän kalapitoisuus on 60 %. Tuote on laktoositon, gluteeniton, kananmunaton ja se täyttää ravitsemussuositukset.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>