Uutiset

Tampereen Kalevaan ensimmäiset raitiotiekiskot

Tampereen Kalevaan ensimmäiset raitiotiekiskot

Kuva: Raitiotieallianssi[/caption]

Tampereen Kaleva on saanut ensimmäiset raitiotiekiskonsa tänään maanantaina 18. joulukuuta. Sammonaukion ja Sammonkadun väliin asennetaan ns. kaarrekisko-osuus, joka on ensimmäinen osa Sammonkadulle toteutettavasta kaksoisraiteesta.

Kiskot asemoidaan alkuvuonna tehtävää valutyötä varten, jossa kiskot asennetaan kiinteästi betoniin. Betonivalu toteutetaan kahdessa vaiheessa. Sen jälkeen alue pinnoitetaan asfaltilla, jotta se voidaan ottaa jälleen ajoneuvoliikenteen käyttöön. Nyt toteutettavasta raiteen osasta käynnistyvät Sammonkadun raitiotieradan päällysrakennetyöt, jotka jatkuvat ensi vuonna koko Sammonkadun osalta.

Ennen kiintoraidelaatan ja kiskojen asennusta alueella on tehty radan pohjatöitä sekä siirretty kunnallistekniikkaa, johtoja ja putkia pois radan alta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>